Intervju med Expressen/GT – Juni 2017

Syftet med att delta i Media är att jag vill att vi ska kunna prata öppet om sorg i samhället.
Jag önskar att de/vi som sörjer ska få hjälp med omgivningens stöd och inte känna oss utpekade, utanför eller annorlunda. För de som står bredvid önskar jag att de förstår vikten av att lägga en hand på axeln, krama om, skratta med, gå fram till, möta blicken, säga fel saker men framförallt visa att den som sörjer finns kvar och är behövd.

Allt för många väljer att vända bort blicken, byta sida på gatan eller på något annat sätt undvika de som sörjer. DET vill jag ändra på. Det måste vi ändra på!

Under Kategori Media samlar jag därför de intervjuer jag gjort med Tidningar, Radio & TV

Här är den första tidningsintervju jag gjorde. Det var nervöst och en stor portion osäkerhet bredde ut sig i magen inför intervjun men såväl reporter som fotograf gav mig ett lugn och vi talade ärligt och öppet om sorg,  vi delade erfarenheter av döden i nära relationer. Ja, det blev ett minne för livet och jag hoppas kunna tala öppet och innerligt med fler.

Expressen/GT 2017

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: