Intervju SVT – Juli 2017

De stora drakarna inom media hörde av sig en efter en under sommaren. Min ståndpunkt att delta stod fast men orken fanns inte hela vägen så valet av media föll på hur väl reporten fick mig att känna mig bekväm med en intervju.

Rebecka var en sådan reporter, som lät mig förstå att ingenting skulle publiceras utan mitt godkännande. Jag skulle även få ha synpunkter på redigering om det inte passade mig. Orken var måhända inte fullt ut där men även denna gång fick döden plats i ett samtal som blev både mjukt, varmt och på riktigt.
Klippet visades nationellt under varje morgonnyhets-sändning. OMG!! Jag hade inte förstått vidden av detta, nu slog det till via alla mina kanaler. Människor som hör av sig och tackar för att jag vågar tala om ämnet alla vill gömma. Människor som också delar med sig av sina historier. Människor som uttrycker att jag sätter ord på deras känslor de inte kan uttrycka.

Till alla er. Till alla som läser min blogg. Till all media som låter ämnet träda fram. TACK!
Tack för ert stöd, ert engagemang och kärlek. Tack för att ni bevisar mig att det jag skriver och det jag skriver om faktiskt är något vi behöver belysa.

SVT – Nationella nyhetssändningarna

 

 

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: