Som ett OS. Bara för dig.

Alla änglar dansar, de blåser trumpeter firar med fanfar som vid öppningen av ett OS. Jag önskar innerligt de bjuder in dig Gunnar att känna stolthet och värme, glädje och någon typ av lycka när dagen idag är tillägnad dig på din favoritplats. De bjuder dig att ligga skönt, varmt och mjukt när du beskådar dagens ceremoni. De är nära dig så du känner sällskap och kan dela din upplevelse och berätta om vilka alla ungdomar i de olika matcherna är. Jag riktigt ser dig instruera hur de olika spelarna fungerar på plan, vem som är mest lämpad för vad och vilken taktik du tycker laget borde ha. Du gör det bättre än din favorit poddare Erik Niva och får alla änglar runt dig engagerade.

Jag önskar du kommer ner en stund, kanske lite då och då visar du dig på plan eller blinkar med dina glittrande ögon genom soldiset. Att Karl får se dig och att du känner hans kärlek, kanske skiner det lite extra när du ger honom din. Jag önskar du kommer till mig en stund så jag kan ta dig i min famn, ha dig nära. Famnen vet jag ju att du bryter dig ur och istället gör ett prank med ditt gapskratt.
Min älskade lilla busunge. Min fina ögonsten som får oss alla till skratt och på gott humör.

Jag ska hålla ihop och se änglarnas ceremoni när vi firar dig idag Gunnar. Jag ska välja stolthet, glädje och kärlek och i det försöka vara stark. Det kanske inte håller tårarna borta men baby inombords kommer jag ha den varmaste av känslor som är fyllda bara med godhet, vackra minnen och din lysande själ.
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

 

 

One thought on “Som ett OS. Bara för dig.

Add yours

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: