Som dynamit i havsvinden.

Sprängs. Allt huller om buller inombords som dynamit. Det sprängs. Jag kan inte härbärgera detta kaos, denna förvirring, denna verklighet, nej, det kan inte vara sant. Det är en mardröm. Den gör ont. Den är svart. Jag kan inte sortera känslorna än mindre tankarna.
Går längs havet, fyller lungorna med luft från det salta Kattegatt. Men inuti fylls ingenting. Det är tomt.
Jag andas djupare. Tappar allt. Skriker i kapp med havets dånande och kastar sten i vredesmod. Känner ursinnet väller ur, jag sprängs.
Jag andas fylls av de kraftiga vindarna. Tappar allt och blir liten och skör. Tårarna rullar som stora pärlor längs kinderna, snor smetar ut sig i ansiktet och geggas in håret som flyger runt i blåsten.
Jag hukar mig på stenröset, andas in och sprängs. Sprängs och pulvriseras som små, små flisor av märg. Jag faller.

15 thoughts on “Som dynamit i havsvinden.

Add yours

  1. Kramen tas emot flera gånger om. Och åå vad jag längtar efter att vi hänger till vardags igen, får det lite ’vanligt’.
   Kraaaaam💖💖💖

 1. Styrkekram till dig och dina nära, läst om allt det tragiska och blev berörd från första stund.

  1. Kram och tack. Är kanske inte så snabb på att svara men oj vad det berör att du hör av dig trots att jag inte vet vem du är. Eller kanske just därför. Idag är en ny dag, låt oss hoppas den ger massor av härliga skratt och goda stunder.

 2. Jag vet inte hur du mår eller hur du har det, men en sak vet jag, och det är vad svår sorg är. 2012 förlorade jag mitt älskade barn i tragisk olycka.
  Du finns i mina tankar ♥ Varm kram till dig Jenny ♥

 3. Önskar också att fler runtomkring vågat stå kvar och ”bara” stötta, istället för att gå undan. Behövs inte mycket, men betyder desto mer! ❤️

  Vill även tipsa om en bok som hjälpt mig (även om den inte berör exakt det jag själv varit med om): ”En stor och en liten är borta” av Elisabeth Cleve. Kanske vill/orkar du inte ta dig igenom den nu, men eventuellt längre fram…

  /Varma hälsningar Katarina

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: