En ljuvlig födelsedagspresent

Är uppfylld av att vi valde glädje för Gunnars födelsedag. Att vi blev med valp och firade dagen med denne fina lilla varelse som Gunnars födelsedagspresent. Något som fyller en ny plats av kärlek och bus i våra hjärtan. Visst är det samtidigt så oändligt vemodigt att först nu bli med valp och inte tillsammans med Gunnar när det stog högst på hans önskelista.

Det är svårt att ta steg för steg och bryta ny mark. För det är precis vad vi gör, varje dag. Vi vill gå vidare men inte lägga locket på. Vi vill minnas men inte påtagligt hela tiden. Vår nya familjemedlem Vader kan aldrig ersätta men kanske kan det ge oss ny glädje och energi. Idag fyller Vader 9 veckor och har bott med oss ganska exakt 24 timmar. Och ja, visst är det precis kärlek, glädje och energi han ger. Helt fantastiskt och nästan overkligt starka känslor framkallar denna lilla krabat. Känslor av lycka och kärlek som i ett euforiskt rus. Som ett vattenfall av ljuva toner och dansande älvor vid en grönskande sommaräng.
Jag vill tro att Gunnar är lycklig över vårt val, över Vaders inverkan och vår berusning. Tack för kärlek. Tack för liv. Tack för stunder av lycka🙏🏻

2 thoughts on “En ljuvlig födelsedagspresent

Add yours

  1. Hundar är så underbara. Vi förlorade vår yngste son, Oliver, för fyra år sedan lite drygt. Han var familjens stora hundälskare. Lite drygt ett år efter att Oliver lämnat denna världen kom vår hundvalp, shibapojken Mishima till oss. Han är så fantastisk och ger så mycket kärlek och det känns som att Oliver på något sätt varit med och valt just den valpen för oss. En hund ger så mycket kärlek.

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: