Intensive speed without limit.

Kanske är det för min far var rallyförare som ung. Kanske är det för jag har så många syskon som behöver överröstas. Kanske är det bara precis så jag är. Snabb.
Allt går väldigt fort. Jag lever Intensivt och innehållsrikt. Jag kommer säkert kunna skriva flera böcker om mitt liv med alla knasiga anekdoter och minnen en dag.

På 24 timmar har vi packat ett helt bohag i Kinna, kört lasset till Sthlm, ringt in extra flytthjälp för inflytt i vår lya vilket fick ske nattetid. Ja, Oops! Nattetid.
Kl. 01.45 var vi klara och mycket möra.
Soluppgången mötte Vader och mig med en ljuvlig vy över Riddarfjärden mot Stadshuset ovan Münchenbryggeriets tak. Pampigt och wow vilken energiboost. Stockholm välkomnar oss på sitt allra finaste sätt. Jag tänker att det är meningen att vi ska få en vacker start så vi kan känna oss hemma. Arlamorgon rullar vi ner till Borås och Västsverige igen för möte med min ’andra familj’ jobbet -Topline.
Känslan att öppna dörren är bäst beskriven som förälskelse och eufori. Det spritter i kroppen av glädje att vara tillbaka hos mina underbara kollegor som stöttar mig. Som känner mig och alla mina nycker men som främst ger mig energi iform av kreativa utmaningar och fullständig glädje.

Känslan att kliva in i mitt ’gamla liv’ och vetskapen att flytten nästintill är fullbordad, att Karl sover skönt i sitt nya rum på Söder och att livet blir bra. Den känslan som infinner sig några timmar senare när vi landat in i Göteborg och laddar om batterierna för morgondagens uppgifter med vetskap att vi faktiskt flyttat. Vi har brutit upp, börjat på nytt. Börjat om och gjort det inom loppet av 24 timmar.
Den känslan är magisk och märklig på samma gång; Att känna lycka mitt i sorgen. Att styra upp en ny framtid och se ljuset i det när allt tillsynes är svart.

Den känslan är underbar. Att höra Karls glada röst när han berättar att han kommit hem från dagens skoldag. Att han ser fram emot att träna fotboll igen trots trötthet och svajande emotioner.

Den känslan är en höghastighetsfärd som tar mig mellan ljus och mörker, mellan lycka och avgrundsdjup sorg. Mellan välbehag och starkaste smärta.
Den är helt klart ’Intensive speed without limit’.

 

2 thoughts on “Intensive speed without limit.

Add yours

  1. Jag associerar till boken ”It was morning and the new sun sparkled gold across the ripples of gentle sea. Väntar tålmodigt på stunden att få se dig i ögonen och dela tanken med dig. Vi är inte långt från varandra nu, Äntligen är du hemma i Stockholm. Nu har du både Karl och valpen Vader hos dig. Det är meningen med livet. ❤️

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: