Solsken på torget. Tårar i vrån.

Står på Stora torget i Borås. Mitt i vimlet av Kretsloppet och ler, träffar människor. Är i min profession. Det känns fint.
Vemodet hänger i mig men jag döljer det. Ser barn som Gunnar överallt. Men lägger undan. Det går bra, jag talar om vikten att använda profilerade produkter som media i marknadskommunikationen. Visar glas från Orrefors och vår miljöquiz, delar ut ballonger och talar om hälsa, välbefinnande på jobbet med olika tillbehör.

Jag känner mig normal och fullständigt fel på samma gång.
Kom hit!
Ge mig en kram!
Hjälp mig vara som vanligt.

Ja, precis så är känslan just i denna stund.

 

One thought on “Solsken på torget. Tårar i vrån.

Add yours

  1. Precis som livet är…
    En jädrans BergåDalBana…
    Jag är glad att du vågar uppför vägen neråt kommer av sig själv…
    Kram kommer här

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: