Flyg fula ångest flyg. Kom guld och glitter

Vaknar, kan inte sova. Mardrömmarna ger mig panikångest och jag vaknar sjöblöt. Tre nätter i rad med de mest hemska scenarios där Gunnar och Karl båda är med som huvudpersoner. Det värsta är blodet och rädslan. Rädslan som sitter kvar i kroppen flera timmar för jag vet det är sant som drömmen säger mig. Gunnar kommer inte tillbaka.

Jag kan inte ändra något och jag ska vinna. Jag märker det tar tid. Det tar kraft men jag ska segra. Långt innan Gunnars resa jobbade jag med affirmationer och kände styrka i det. Styrka i att tala med mig själv om positiva saker och att allt blir bra. Det är skönt och ger känsla av trygghet, lugn och kraft så nu ska jag affirmera att dagen trots allt är fin. Att Karl, Vader och jag har har det bra. Jag klär mig i guld och glitter. Ja glitter så jag riktigt kan lysa upp mitt inre.

Jag tänker på att mitt tjejgäng och jag ska på date imorgon, vi har precis bokat bord och ja det lyser upp mig. Glittrande samtal med de vackraste vännerna💖🙏🏻

2 thoughts on “Flyg fula ångest flyg. Kom guld och glitter

Add yours

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: