Lera, skratt och manikyr.

Vader buffar på mig och vill gosa. Vi har precis varit ute, han är sjöblöt, lerig och allt annat än den jag vill ha i knät just nu. Kan inte annat än skratta åt hans tokigheter för att få mig att komma igång och kramas. Hans enormt stora kärlek som skänker så många stunder av fullkomlig lycka. Stunder jag kan vara i ett annat slags nu.
Plötsligt har det blivit lättare att ta mig igenom dagarna, ångesten finns och tar mig utan förvarning som en djävul i sitt stora gap. De kan jag inte fly eller fäkta. Därför är dessa knäppa, knasiga och sköna stunder så overkligt viktiga.

imageAtt ta sig framåt, att utvecklas och våga låta det gå i en takt kroppen och hjärnan tillåter tror jag är receptet för att jag inte ska falla ur denna värld. Jag peppar mig med sånt som kan tyckas smått men som förgyller min stund av ett annat nu.
Här med @home manikyr 😉

Maybelline Colorama nr 120/Urban tourquoise. Bästa färgen att peppa upp svärta med 😎😂

 

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: