Varde ljus. Jag ser!

Under två år har jag väntat på att komma till en läkare som kan hjälpa mig med min huvudvärk pga mina tungt hängande ögonlock. De har gett mig sämre syn och bidragit till att jag lyfter pannan som en dåre. Rätt tröttsamt… Idag så blev det äntligen dags att få det överstökat med en operation.

Jag fick en återbudstid på La Clinique på Riddargatan här i Stockholm och blev underbart mottagen av dr. Ingrid som både gav mig ett lugn, nåväl så lugn var jag inte…men dock en stark känsla & förtroende för hennes kompetens.
Så som en mirakelstund i ett hokus pokus slag med trollspö var det över.

Nu känner jag mig grymt trött men också tacksam och stolt över att jag vågade!
Blir solbrillor på en tid framöver… 😂
Före och efterbild håll till godo!!

image
Före
image
Några minuter efter

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: