Bakom mina solglasögon lyser en baglady

Får inte bära tungt så Vaders Doggy wagoon kommer väl till pass när vi är på resande fot.  Lyser upp som baglady och ler åt mina alla eskapader.
Knappt fått en blund i ögonen, ångesten har krupit, nej ålat sig upp och ner genom kapillärerna. Inte velat släppa taget men frulle med syrran som plåster på såren likt mitt cityliv gör det nästan värt det.

Stockholm bjuder vackra syner i solsken med glitter och nästintill iskyla. Tagit stygnen från min operation, min lilla byracka Vader skötte sig exemplariskt och har nu till ’elva fikat’ här i Kungsträdgården fått både godis och ben. Värsta lyxen 😉
Ja, visst är livet lyxigt ibland.
💖

 

One thought on “Bakom mina solglasögon lyser en baglady

Add yours

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: