Ett helt vanligt ovanligt sms

Hej Jenny!

Till helgen har vi värt julläger. Vi delar ut pris till en kille respektive tjej som varit grym basketspelare kombinerat med bra kompis. Som du vet fick Gunnar detta pris för några år sedan och han personifierar detta pris på bästa sätt. Därför vill vi i år säga att när vi delar ut detta pris så kommer det ske till hans minne. Ville bara kolla så att det är ok för dig!?!

Kram Fredrik

Ja, oj vad stort. Jag blir så oerhört rörd och samtidigt så jävla arg att Gunnar inte är här och kan dela ut det själv istället. Eller vara med och känna stolthet när priset delas ut. Jag själv är oerhört stolt över att Gunar fick priset, samma pris som Jonas Jerebko fått några år tidigare. Men oj så svårt att förhålla sig till detta vackra och tunga.

 

5 thoughts on “Ett helt vanligt ovanligt sms

Add yours

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: