Glädjestunder i poängtävling. Tack fågel, tack!

Någonstans mellan de snöbeklädda trädtopparna såg jag en fågel. Den flög snabbt och lätt och gav mig en svindlande känsla som ett lyckorus. Jag vet inte varför jag känner lyckan i upplevelsen men där och just då, när Vader och jag pulsade i snön bestämde jag mig för att börja samla alla mina glädjestunder som en form av lyckorus-poäng!

Ja, tänk så häftigt att räkna och förstå vilka händelser som ger lycka mitt i allt!

Så här tänker jag, mer av mer ger mer. Att räkna och samla fler lyckorus poäng än tyngd/sorg poäng borde ge mer lycka. De konfirmerar och befäster den lyckliga känslan.
Kanske kan jag inte hitta fler lyckorus än sorg än men oj vad de kommer bli jagade.

Wow & auugh 💥👊🏻🎉👊🏻💥

2 thoughts on “Glädjestunder i poängtävling. Tack fågel, tack!

Add yours

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: