Nio, Lussebulle och vinnarskalle.

Nionde dagen. Ja, nu har jag renat och rensat kroppen i nio dagar. En kur för att ge mig god hälsa, nya krafter, ny ork och energi. Lite som en julstädning fast för cellerna i kroppen.

Under alldeles för lång tid har jag dragits av sjukdomskänsla i kroppen, haft värk, feber, stress, koncentrations svårigheter, migrän och plötslig närvaro förlust. Jag utreds för ME och har varit sjukskriven i omgångar. För mig känns det naturligt att mitt mående påverkar mig negativt i hela min sorgebearbetning. Det ger mig mindre ork till träning, mindre ork till goda och alternativa tankebanor, mindre lust till nyttig mat, ja mindre ork till allt.
Det spännande med kuren är att den städar ur överflödigt socker, inaktivt insulin och gifter ur kroppen och märkligt nog med tanke på att det är ganska ringa intag av föda är jag piggare än på länge. Känner mig starkare och friare. Lite mer lyhörd på kroppens signaler också skulle jag vilja påstå.
För att tala lyckoruspoäng så klarade jag av att tacka nej till nybakta lussebullar på lucia, min absoluta favorit av bakverk. Svårt men jag fixade det!!👊🏻

Jag har bestämt mig. Jag ska ur min sjukdomskänsla, depression och panikångest. Att rena kroppen med FitLine hoppas jag blir ett sätt som hjälper mig hitta positiva och alternativa tankebanor. Sorgen. Ja, den får räcka som tyngd och visst ska jag någon gång klara av även den trots att den plöjer sig fram precis närhelst den själv önskar med den fruktansvärda rädsla och fyllda längtan den tar med sig. Nu ska jag hitta ett sätt att landa bara i den.

Jag hoppas jag klarar kurens dag tio och många fler.

Lyckoruspoäng på dagens kur: 7

3 thoughts on “Nio, Lussebulle och vinnarskalle.

Add yours

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: