Intervju TV4

Flertalet journalister har hört av sig under hösten för att göra intervjuer om hur det fortgår med utredningen av bussolyckan och hur jag som mamma till en av de avlidna tänker när Marks kommun gör en upphandling av det bussbolag som kört min son.
Jag har stark panikångest och kunde under flera veckor knappt ens ta mig upp. Mitt helvete hade brakat lös på riktigt och jag tvivlade på om jag skulle orka något mer alls.

Julen lackar och Annelie från TV4 hörde av sig, jag mådde bättre och hon hjälpte mig på traven att våga vara med i en ny intervju. Jag tror jag sköt upp mötet en gång men till slut blev intervjun verklighet och hon såväl fotografen var så härvarande och fint närvarande att jag släppte all oro och obekvämhet.  De sprängde min barriär. För, JA, Media är förbaskat bra. På många sätt. Inte minst när det gäller att visa hur ofarligt det faktiskt är att prata om det här med döden.

TV4 – December 2017

 

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: