Från klackarna i taket till helvetets hål.

De sista veckorna har nästan löjligt lyft mig framåt. Fylld av nyfikenhet, glädje, energi och beslutsamhet har jag känt mig okrossbar.
Inte en textrad har kommit ur mitt inre och ändå är det så mycket jag vill berätta. Så mycket glädje mitt i all sorg och så många lyckoruspoäng insamlade.

Kanske är det när jag är låg som texten lättare flödar, kanske är det just nu jag behöver riva ur skiten som mest. Det blöder. Blöder, skaver, skriker och geggar i hela mig. Jag har haft spännande möten med fina personer i veckan. Det har gett mig nya tankar, mer energi och ändå nu när jag sitter på en buss mot Göteborg. Nu bara brister allt. Jag överhör ett samtal om en chaufför som kört bussen. De skrattar om säkerhetsbälten och groggar. Mina tankar går överstyr. Jag mår illa. Jag vill spy. Jag gråter hårt inombords och tårarna bränner under ögonlocken.
Jag orkar inte.

Jag kan inte se. Jag ser. Ser bara Gunnar, Karl och mig som skrattar, busar, bråkar, äter och är. Nej jag har det inte. Jag har inte livet. Ändå har jag det. Klart har jag livet. Nu rinner det över, det går inte att behärska. Det rinner och jag snörvlar, folk omkring tror jag är knäpp.

4 thoughts on “Från klackarna i taket till helvetets hål.

Add yours

  1. Låt det rinna över, låt folk tro vad dom vill, ingen vet vad du går igenom, dom känslorna måste bara ut.
    Du är så stark ❤️

  2. ⬆️ Men vi blir alla det, om inte känslorna får ta plats. (Tryckte retur lite tidigt där uppe!)

  3. Än en gång känner jag igen mig. Dina ord är som mina känslor. Många säger till mig ”jag förstår dina känslor”. Men gör de det, om man inte varit med om det värsta som kan hända en förälder? Förlora ett barn. Den värsta smärta som finns. När jag ibland hör, när folk skrattar och pratar om roliga saker. Vill jag bara skrika ”hallå, fattar ni inte vad som har hänt?” Fast jag vet innerst inne, att bara för att jag mår skit, ska inte andra behöva göra det. Mitt sunda förnuft säger det. Men ibland finns inte det med… Kan helt plötsligt börja gråta, på både Ica som på vårt torg. Med det här vill jag säga, vi är inte knäppa Jenny. Det har jag lärt mig. Men det tog tid.
    3februari, när du skrev det här inlägget, är min älskade sons födelsedag. Jag skulle ha uppvaktat honom med frukost på sängen. Om han varit hemma.
    Kram till Dej💕

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: