Kakafonins vardag. Var ska jag?

Vem är jag? Vad är jag? Var är jag?
Allt snurrar och jag sugs bort. Bort från förnuft och tid. Jag rycks in, rycks bort, långt djupare mina känslors rum än visste fanns. Jag står, nej jag ligger. Jag ligger avklädd, naken inför faktum att jag inte vet hur jag ska styra mina steg. Jag vet inte hur kraften ska komma till mig att orka ännu en dag. Jag kan inte längre skilja mina tankar från rationella handlingar och emotionella känslor. Allt trasslar sig, som tuggummi i mitt hår, fastnar på fingrarna och lukten av sötma likt den naiva bubbelgums smaken är försvunnen.
Nej. Vem är jag att skilja på rätt och fel. Vilken väg som leder mig rätt. Endast längtan. Endast längtan vet jag är evig.

5 thoughts on “Kakafonins vardag. Var ska jag?

Add yours

  1. Åh! Jag tycker att du är en förbild genom att du delar med dig av detta. Det är lätt att tro att saker är på ett visst sätt under en viss tid — och att sedan blir det annat. Men så är der ju inte. För allt är inte rationellt å ena sidan. Och å andra sidan (eller samma sida?!) finns sorgen och längtan. Och kommer nog att göra det, om än i andra former och olika styrka. Men under tiden är vi också några som finns här och gärna delar den med dig, liksom kanske lite glädje, när tiden är mogen 💕

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: