I ångan av ilskan

Fredagsmorgon var tveklöst en morgon som lika gärna kunde varit mitt i natten. Kroppen har jobbat hårt med att fysiskt få ut ilska, frustration och vanmakt. Allt har rumlat runt i skrik, hårda slag mot kuddar, hjärtpåslag och dundrande tankar. Inte många stunder med John Blund och jag är orolig för var mina tankar ska ta mig om jag jobbar hemifrån så kollegorna blir min räddning. Är hög liksom. Jobbar i hårt tempo när jag kommer in i det. Fortsätter som en oljad blixt till möte om Gunnars Minnesfond där vi går igenom riktlinjer för fonden och hur pengarna kan fördelas till de olika klubbarna Gunnar var del i.

Vi vill att han lever kvar med fonden, som kan han ge andra ungdomar inspiration och engagemang. Mitt engagemang blir som i ångan av ilskan att vi nu ska ”förändra världen” och inget ska stoppa oss. Jag är som uppslukad av driv och kan inte sitta still. Hela dagen går som i ett rus och väl till sängs blir det få djupa stunder sömn, som hyllar min ilska dagens vackra solsken styrkan. Som finns inga begränsningar för något.

Oj vad ilska släpper loss endorfiner och lyfter mig hög som en okrossbar sfinx. Kommer njuta varenda sekund, jag vet ju när som helst kan alla känslor förändras.

2 thoughts on “I ångan av ilskan

Add yours

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: