Våga prata om sorgen! Tack Media för hjälp på vägen.

Det är djupt känsligt att tala om sorgen. Om döden och förlusten. Jag har min rustning när jag orkar tala om den rationellt. När jag är för skör är jag frånvänd världen och bara de närmsta får se mina tårar. Får se hela mitt register.

Det tar kraft att delta i media. Det finns ingen personlig vinning mer än att jag tror mig bli bemött på ett lättare sätt.

Jag står fast i att vi MÅSTE våga tala om sorgen och döden. Tack all media som hjälper detta ämne att belysas. Som hjälper oss i sorg och de runt oss som kanske vågar lite mer.

Här klipp från Radio P4 Sjuhärad.

Radio P4 Sjuhärad 8 Mars 2018

Raadio P4 Sjuhärad 10 mars – Inför årsdagen

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Våga prata om sorgen! Tack Media för hjälp på vägen.

Add yours

 1. Jag har lyssnat på radion. Jag visste att jag skulle få ett helvete på årsdagen. Jag visste det. Precis som du vet att det kommer bli en svår och tung dag. Men något jag inte var beredd på var, att jag dagen före började att räkna timmarna. Det kom som en chock. Jag var hysterisk. Jag försökte att ändra utgången, fast jag vet idag att det inte skulle gå. Men ibland fungerar vi inte förnuftigt när man varit med om att förlora ett barn.
  Jag tycker om att läsa din blogg. Det är så mycket jag känner igen mig på.
  Kram till Dej 💕

  1. Hej du fina,
   Förlåt att jag inte svarat dig och bekräftat din uppmuntran till mitt skrivande.
   Det känns så skönt att läsa hur du känner igen dig, det bekräftar att jag är någonstans på rätt väg. Om man nu någonsin kan känna att det är rätt…
   Jag har haft oerhört tuffa veckor och nu är min vinnarskalle påslagen, nu måste jag klara mig utan att ramla ner så djupt. Utan att förtvivlan ska ta överhanden. Vi får se hur jag klarar av mitt skrivande i det och det vore härligt att höra om du också har sådana perioder när du vill att allt bara ska kännas bra, lättare och finna styrka?
   Stor kram t dig ❤️/Jenny

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: