Du blomstertid i vårskor och het lava

Förtvivlan viskar inom mig som ett vackert violinstycke med toner i virvlar, likt asplöv dansar i vinden. Jag följer dessa ljuva toner, låter ballerinan sväva ut längs vidder när plötsligt åskan griper tag och ur blixten kliver elden in i min själ. Av dess lågor blir jag uppslukad, uppriven, förbannad och okrossbar till dess dimman lockar och lurar. Först lite på håll innan den närmre slukar mig i sitt töcken. Den sveper mig längre och längre in i centrum av tvivel och avgrund. Från bäckens porlande hörs skratt och jubel, hjärtats slag flyger lätt som en ängels viskning. Den tar mig till guld och paradis, den skänker lycka och förtröstan.

Så kom ett brev på posten.
Från svunna tider med magister Nisse kom ett fång av blomster och hälsning ”När alla andra blommor vissnat kommer här nya”
Tack du vackra. 🙏🏻
#lyckoruspoäng #blomsterpresentkort #livet

 

One thought on “Du blomstertid i vårskor och het lava

Add yours

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: