TV4, Expressen, BT öppnar min väg

Varför?

Varför väljer jag om och om igen att utsätta mig för media? Den frågan slängs upp varje gång jag gjort en intervju. Den gör mig  påmind om mitt liv i nuet, om min saknad och frustration. Ingenting blir bättre av intervjun.

Jag känner mig vilsen och liten. Ensam och darrande. Jag ska delta på ett möte med mingel och 40talet personer. Jag känner mig utanför och uttittad men får direkt återkoppling av en kvinna som berättar att hon känner igen sig i sorgen, en man lägger armen om min axel och uppmuntrar mig. Uppmuntrar att jag ska fortsätta tala om det, så fler vågar öppna upp.

Det är mitt kvitto. Det är mitt svar till mig själv. Jag ska fortsätta prata öppet om min sorg, min förtvivlan och frustration. Det hjälper mig i samtal med andra, det behöver inte bli krystat eller annorlunda. Nej, jag har öppnat upp för ett samtal som annars inte blivit av. Jag har lyckats kliva över min rädsla och känsla av att vara liten och ensam. Nu är jag lika stark som den Jenny jag är trots det svåra ämnet. Jag är inte utanför eller annorlunda, nej delaktig. Vad än bättre är att det ger de runt mig access till samtal om sorgen utan rädslor.

Här så förra veckans TV4 och Expressen samt dagens BT

TV4 Nyheterna Efter Haverikommissionens rapport

 

Expressen Mars 2018 Besvikelse

 

Borås Tidning 15 Mars – Det kokar i mig

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: