Dina ord sätter spår.

Det är en snirklig resa. En stunds styrka bryts snabbt till skörhet. Från avgrundens svärta bryter sig strålar av eufori in i själens epicentrum för att i ett svep bytas ut mot hjärtskärande sorg som känns övermäktig. Någonstans växer ilskan till liv och ur dess eld vaknar passion och månne engagemang för att ersättas av djup trötthet.

Min skickliga vapendragare låter dig förföras och av dessa hissnande känslor anar du intet. Blott mitt inre kämpar för att stå. Stå, gå, stå ut.

Till alla er som mött mig, talat med mig och kanske rört vid mig idag vill jag säga Tack. Du förstodo måhända inte vikten av din blick, vårt samtal eller vår gemensamma plattform men under min sköld gick blixtar av lyckoruspoäng – jag är på väg. På väg mot något nytt. Jag kommer klara att stå. Stå, gå, stå ut.

Tack🙏🏻

 

3 thoughts on “Dina ord sätter spår.

Add yours

  1. You will my darling and we will be with you every step of the way. That’s what friends are for……

  2. Du vet väl att dina ord är viktiga för andra? Du visar på sätt att handskas med avgrundssorgen. Även om vi andra inte kan förstå allt, känner vi oss delaktiga och framför allt har t ex jag lättare att handskas med allt det egna. Så. Tack själ(v) bästa Jenny!

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: