Surfa på vågen

Bland cigaretter och bubbel samlas kontrasternas känslor av lycka och djup sorg. Ett halvt jordklot av tårar har strömmat under eftermiddagen och blandats upp av ljuvaste lyckorus med bror, nygammal kärlek och småprat med ’Stefan & Björn’.

Jag dras framåt av något jag själv inte kan definiera, det rör ihop och mixar alla emotioner på ett odefinierat och för mig okontrollerat sätt. Det rister och skakar i kroppen av såväl ångest och sanningen av att livet inte är en mardröm utan just precis livet såväl som det pulserar liv och rus som befinner jag mig i ett delirium.
Musik, ljus av stjärnor och vackra människor omger mig. Som vore min sorg inget annat än just en befängd mardröm jag vill skaka av mig.

Livet. Så fyllt av kontraster. Jag ska surfa vidare. Surfa framåt, med djup och mot stjärnor på en och samma gång.

 

 

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: