Du vackra, kloka, busiga.

Som i ett vingslag har ett år gått. Det känns i mycket som har tiden stått stilla och inte kan jag förstå att du redan blivit ’Änglaåring’.

Jag har skakat, rustit & gråtit och idag föll äntligen de mjuka tårar jag inte fick känna mot min kind på din ettårsdag i måndags. Då var min kropp inte redo Gunnar, inte alls hade jag ro. Tårarna var hårda och kalla, de dröp min hand som frös fast i okontrollerade, hårda skakningar som vidare obarmhärtigt tog över hela mig. Iskyla och fruktan, ångest och vrede vällde upp ur mig när jag vreds ur led på kyrkbänken och grät av förtvivlan.

Idag Gunnar, visst tog du emot mig med ditt leende när solen glimmade en stund vid graven? Visst smekte du mig när tårarna strömmade som mjuka fjäderdroppar och jag bara kände varm kärlek och saknad?
Jag önskar varje sekund du vore här. Min längtan älskling kommer alltid bestå och insikten av att du aldrig kommer cyklandes, springandes eller skrattandes i dina shorts trots kyliga aprildagar har månne kommit ikapp mig.

Jag har inte varit redo Gunnar men kanske är det dags nu. Kanske är det dags att du får bli den vackra ängel du är och att mina kalla, hårda ettårstårar kan bytas mot glittrande varmt tårfyllda ögon som firar din ’Änglaårsdag’.

Jo, Gunnar, jag ska fira dig! du min starka, vackra, modiga, glada, oändligt generösa, busiga, sportiga, flinka, kloka, uppfinningsrika!

Grattis min älskade ’Änglaåring’, Grattis!

❤️❤️❤️❤️❤️👼👼👼👼👼❤️❤️❤️❤️❤️

 

6 thoughts on “Du vackra, kloka, busiga.

Add yours

  1. Du skriver som en gudinna. Kanske blir det en bok om dig och din fine Gunmar en dag?

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: