Jag firar och ramlar samtidigt.

Skymningssol skimrar över ängar och slätter. Som ljuder en trollflöjt över vidderna och fyller mig med dess melodi av samstämmighet. Det gifter sig i mitt inre av ljuva toner, vackra syner och en dag fylld av firande.
Jag håller tal om vikten av att fira. Karl är DJ och på något sätt tror jag månne du är med oss Gunnar. Du är med och skrattar när Regi Simon trollar & skapar magi, han tar med oss i en förtrollad värld och visst är du där. Jo, jag känner mig hel där och då.
Jag samlar lyckoruspoäng, känner mig så oerhört stolt & lycklig över Karl och ynnesten att vi upplever den här dagen ihop.

Det mörknar och jag råkar se en av dina barndomsvänners födelsedag på Facebook. Jag vill stå emot men tårarna trillar, minnen från när Karin och jag väntade er ramlar över mig. Jag dras ner i virveltrumman på en millisekund och kanske måste jag bara låta mig vändas ut och in en stund för att få tillbaka min styrka. Oj vad jag önskar allt var annorlunda. Pranka mig Gunnar, skicka mig en vindpust av kärlek så längtan blir uthärdlig.
Av all styrka jag haft under dagen finns enkom ett asplöv. Sprött, lite naggat i kanten och med stora hål av längtan. Det dansar som en flöjel i vinden från orkanstyrka till ljumma, svaga vindar där det sakta kan singla ned för att vaggas av det mjuka gräset.

Jag blir omfamnad, sömnen tar mig och dagen imorgon väntar mig. Ja en ny dag. Kanske fler lyckoruspoäng. Ja imorgon är det något nytt igen.

 

4 thoughts on “Jag firar och ramlar samtidigt.

Add yours

 1. Vilken stilig son, fint och viktigt att få fira tillsammans! Mitt i allt smärtsamt du skriver blir jag varm inuti av att tänka på att du har Karl vid din sida❤️

  1. Louise, om än sent kommer här äntligen ett svar på din fina hälsning🙏❤️
   Det berör mig så att du hör av dig, att du läser och bekräftar mig. Javisst är han stilig min Karl! Jag är oerhört tacksam att han är den han är med så mycket värme, kärlek och glädje. Så mycket djup och vackra tankegångar. Ja, utan honom hade jag aldrig orkat.
   Ta hand om dig och ta inte illa upp att jag inte är snabb på återkoppling😉

 2. Våra barn- de vi älskar mest… att aldrig mer få känna deras kramar.. det gör så ont – varje sekund😔❤️

 3. Våra barn- de vi älskar mest… att aldrig mer få känna deras kramar.. det gör så ont – varje sekund😔❤️

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: