Jag firar och ramlar samtidigt.

Skymningssol skimrar över ängar och slätter. Som ljuder en trollflöjt över vidderna och fyller mig med dess melodi av samstämmighet. Det gifter sig i mitt inre av ljuva toner, vackra syner och en dag fylld av firande.
Jag håller tal om vikten av att fira. Karl är DJ och på något sätt tror jag månne du är med oss Gunnar. Du är med och skrattar när Regi Simon trollar & skapar magi, han tar med oss i en förtrollad värld och visst är du där. Jo, jag känner mig hel där och då.
Jag samlar lyckoruspoäng, känner mig så oerhört stolt & lycklig över Karl och ynnesten att vi upplever den här dagen ihop.

Det mörknar och jag råkar se en av dina barndomsvänners födelsedag på Facebook. Jag vill stå emot men tårarna trillar, minnen från när Karin och jag väntade er ramlar över mig. Jag dras ner i virveltrumman på en millisekund och kanske måste jag bara låta mig vändas ut och in en stund för att få tillbaka min styrka. Oj vad jag önskar allt var annorlunda. Pranka mig Gunnar, skicka mig en vindpust av kärlek så längtan blir uthärdlig.
Av all styrka jag haft under dagen finns enkom ett asplöv. Sprött, lite naggat i kanten och med stora hål av längtan. Det dansar som en flöjel i vinden från orkanstyrka till ljumma, svaga vindar där det sakta kan singla ned för att vaggas av det mjuka gräset.

Jag blir omfamnad, sömnen tar mig och dagen imorgon väntar mig. Ja en ny dag. Kanske fler lyckoruspoäng. Ja imorgon är det något nytt igen.