För ett nästa steg med guld och glitter

Retreat, detox och träning.
Sol, hälsosam kost och kärlek.
Resor, nya upplevelser, skratt, sköna vänner och familj. Natur, guld och glitter med trendspaning och yogaflow.
Japp där har vi möjligtvis receptet till min framgång och styrka för mitt nya liv.
Sakta men säkert ska jag kryssa mig fram, låta mig omfamnas av receptets ingredienser.

Midsommarhelgens glädje, kärlek och vackra omgivning som jag delade med min fantastiska, lite brokiga familj gav mig en kick i baken.
Ja, jag behöver ta ett nästa steg i det nya livet.

Mitt ljus skall komma tillbaka och jag tror receptet bäst bakas med hög frekvens av ljusa reflektioner och nya infallsvinklar. För saftigast resultat och hög energi tror jag ingredienserna bör blandas vilt och inmundigas ofta. Likt högt intag av vitamincoctails finns risk för hög dos eget pepp och styrka.

 

Kaboom, swoop & yes 💪

 

 

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: