God natt fina helg, god natt

På stigar av glädje springer tiden nästan som förbi. Månne det bästa sättet att ta vara på den vara att leva i den, precis här & nu.

Med skrattsalvor, mycket dans i kroppen, melodikryss, hemlig dagstur med sköna upplevelser och en dag fylld av storstädning avslutar jag helgen med ett leende på läpparna. Känner att trots min sorg och dagens skav av längtan har jag haft en oerhört fin och härlig helg.

Tack Fredrik Jahn och Funkmachine för en grym kväll i fredags, wow er kommer jag boka och skryta om 🎉💕

Tack finaste Pernilla & Eva för en helt fantastisk dag på Strömma Farmlodge med Melodikrysset till frukost, vårt strandhäng och den sjukt goda pizzan på Lilla Napoli i Falkenberg.

Till mig själv ger jag en varm klapp på axeln och en kyss på kinden efter dagens storstädning…

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: