Bakom kulisser och mitt i jobbet

Så många intryck, så mycket inspiration och samlad glädje. Nyss på kundbesök hos Lager 157 inför deras öppning av butik i Borås till hösten.

Tacksam över mötet med Mattias som gav mig några utmanande tankar. Känner ödmjukhet inför Stefan Palm som jag sprang på inne på kontoret. Ett myller av kreativitet och skönt sårl har han skapat i samklang med frodigt växande bolag. Han känns genuin och grundad när vi möts, har en spjuver blick och förhoppning att nå en miljard i omsättning och egna butiker i hela Sverige med ett utbud av egna varumärken.

Wow!

På kontoret i Ulricehamn på Lager 157

I trappen på väg ut komplimenterar Karin mig för mina glammiga örhängen, vi talar om vikten av lyckoruspoäng och jag känner en själslig lycka, samhörighet och kärlek.🙏

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: