Boost för lyckoruspoäng

Morgonens grådis lockar och bjuder mig till melankoli. Min kraftlöshet känner sig smickrad av dess lockelse och sköna toner, den vill gärna dansa med i virvlar av minnen och tårar. Vill gärna känna värmen av sängens omslutande famn och somna om.

Nej intet av det ska styra mig idag, jag ska lura hela bunten locktoner och bjuda mig själv till leende, kraft och energi.

Jag lyfter mig i hårbotten, trycker upp min puls med några höga knäuppdrag, låter den här sköna musiken ta med mig till känslan av frihetens land där allt är möjligt.

Jag breder ut ett leende. Ett leende för att välkomna dagen och låter fantasin bestämma vilka ingredienser som ska ge mig energi i min morgondryck. Jag plockar hallon i trädgården och hittar blåbär under min promenad med Vader.

img_1695

Hittar den och älskar det. Hittar att nu har jag skapat och lyckats bjuda mig en ny känsla, känslan av glädje , energi och tacksamhet. En känsla som vinner mig. Som jag kommer bjuda hela dagen av guld för att påminna mig att stanna kvar.

Skål och woop för energi, god kost, naturen och läkande tankar. 🙏❤️

Här är mitt recept på morgonens dryck

1dl fryst ananas

2dl fryst mango

1 färsk gurkmeja, ca 2cm

1 färsk ingefära, ca 3cm

Ett par dl kokosvatten, som fylls på efter önskad konsistens.

Muuhaaawaa!!

One thought on “Boost för lyckoruspoäng

Add yours

  1. Så fina tips och så mycket energi det ger att
    läsa dina förslag till hälsosam kost och positiva
    syn på livet trots ofattbart lidande.
    Jenny tack för all energi du ger. Skål och woop Göran

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: