Din födelsedag.

Jag vill tro du blir firad med knallpulver, confetti och bus idag min älskade Gunnar. Önskar du blir överöst med presenter, fanfarer  & fest över tid och rum där du är bland alla änglar. Idag, din dag som 16åring ska vi försöka fira här. Det är svårt att känna glädjen när jag bara ser minnen från din sista födelsedag här nere hos morfar & Eivor. Den vi firade med glam och stoj, utspökade enligt traditionen till oigenkännlighet!

Det försöker jag minnas med kärlek och glädje, jag vill inte göra dig besviken men dagen känns mig övermäktig och tårarna, det tunga trycket över bröstet, den djupa dvalan av  kletiga tankar tar över från stund till annan. Jag blir bräcklig av längtan.

Tänk om jag kunde få dig tillbaka, så fantastiskt livet skulle vara. Vi skulle börja med att fira din födelsedag och brotta ner dig med pussar, kramar och tusentals pussar igen.

Jag önskar så hett vi finge ha dig här. För alltid.

Grattis min älskade Gunnar med fanfarer & confetti, bubbel och oändlig kärlek❤️❤️❤️

 

9 thoughts on “Din födelsedag.

Add yours

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: