Revansch.

Det är en för jävlig resa vi går igenom. Dagarna förflyter på olika sätt men smärtan består. Varje dag gör vi på något sätt vårt yttersta för att hålla ihop och få livet att gå vidare. För Ida, Gunnars klasskompis sen ’nollan’, som också var med på bussen, som var med i allt tumult, som såg, hörde och kände lukten av hela kaoset. För henne har musiken varit en väg att ta sig framåt, att bearbeta sorgen, sitt kaos och klara av att hantera vardagen.

Idag är jag såå extra stolt över henne då hon har modet att stå på scen. Hon har modet att söka till Idol och alldeles strax ska jag få se henne på tv. Se henne vara i nuet, ta för sig och bara köra.

Hon har tur och 2018 kan vända hennes liv. Å vad jag önskar hon kan njuta av resan, lära sig mer och ta sin revansch. En revansch både för Ida, för de andra ungdomarna som var med på bussen och mest av allt önskar jag hon har med sig Gunnar. Att han ger henne kraft och att hon låter honom leva vidare i sin musik.

Go Ida, go❤️👊❤️

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: