Jobb + konferens = Lyckoruspoäng

Stolthet och nästan lite vemod känner jag när denna konferens lidit till sitt slut. Fyra dagar med människor från hela Sverige, drygt 300 personer. Det ger många spännande samtal.

I vår bransch handlar det mest om möten. Hur vi gör inför ett möte, under mötet och efter mötet. Vi hjälper företag att med hjälp av profilerade produkter skapa den energi, stämning eller kommunikation man önskar förmedla. Här i Tanums Strand har vi haft många möten, själva varit profilerade och lärt oss om nya produkter som kan hjälpa våra kunder att göra sin profilering ännu snyggare, smartare, mer miljövänlig och godare. 

Tillsammans har vi firat jubileum och oj vilken fest! Och ja, även på fest går det alldeles utmärkt att jobba med dessa produkter. Man vill kanske inte ha en stor fet logo på tillställningen men i vårt fall fanns det med som ett snyggt emblem på handdukarna på dam- & herrummet. Det var ballonger i alla dess storlekar med emblemet på, diskret men synligt och tårtan var självklart gjord med emblemet på marsipanen. 

När vi checkade in på rummet låg kläder till helgens aktiviteter till var och en. Till det låg en handduk, necessär, chokladask, öronproppar och en välkomsthälsning. 

Jag kände mig omfamnad direkt! Tänk att någon har gjort sig besväret att göra dessa produkter och bära in dem på mitt rum. Det är mina kollegor som lagt in dem och jag själv jobbat med att packa dem och mycket annat av det som hände under konferensen men jag känner mig omfamnad likväl! Grejerna är snygga också, jubileumsemblemet har använts på olika sätt och alla dagar i veckan kan jag absolut bära & använda dessa kläder, handduken & necessären.

Det är ett späckat schema till konferensen, vi ska till olika lokaler för produktutbildning, äta lunch, samlas för föreläsningar och mina kollegor har snyggt skapat skyltar, beachflaggor, banderoller och roll ups för att visa vägen var vi skulle gå. Vatten, kaffe och sötsaker är utmärkta vid en tillställning som denna och ja, självklart var muggarna & godiset profilerade. Sen fick vi världens snyggaste flaska, jag är säkert nördig men så förälskad jag är i vattenflaskan!! Japp även den snyggt brandad. 

När det idag var dags att ta farväl kände jag stolthet att tillhöra just den här gruppen, till det här varumärket och alla dessa underbara människor jag lärt känna lite mer. Att vi tillhör något tillsammans. Det blev också tydligt att vi fått en fin teamkänsla och att vår bransch arbetar med värme och omtänksamhet när vi hjälper våra kunder för att de ska lyckas med profilering. Vi blev omfamnade med en goodie bag fylld med produkter som kommer påminna oss om denna helg med dessa sköna, genuina möten, all god mat och inte minst Gatsby galan med dess fantastiska show.

E5C14961-6DF1-4534-A813-FA25A3B611B6
Torsten Jansson, Thomas Jansson, Jenny Wulf

Just nu är jag väldigt, väldigt kär i New Wave Profile och Topline så tusen tack för den här gången, Torsten & Tomas Jansson, Anna Hellsten & Lars Johansson. Ni ger mig möjligheten att få delta i utveckling av den här branschen, uppleva fantastiska dagar här och skapa ovärderliga lyckoruspoäng.

❤️🙏❤️

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: