Mamma, ljusets drottning.

När ljuset sipprar in känns det magiskt. 

Min mamma är här hos mig och jag kan inte förklara hur hon får allt att lysa starkare och att min kropp tar in ljuset. Men jag omfamnar & välkomnar det stort. 

Jag vill hålla dig mjukt i handen så du stannar kvar och ger mig mer samtidigt vill jag hålla dig så hårt att du aldrig kan försvinna från mig igen.  Precis där, ja precis där är väl balansgången att hitta något läge mitt emellan, både varsamt och hårt. Jag känner min själ viska – ljus, stanna!🙏 

1fbdef95-c832-490e-9aaa-5ca22dab246dNär du finns hos mig vackra ljus, känner jag kärlek och förtröstan. Jag får styrkan att se klart och vetskap att allt blir bra. Jag ger mig tid att hitta nya lyckoruspoäng och titta på de jag samlat för att påminna mig om allt det goda. Jag älskar att se skymtar av dig, se hur springor av ditt ljus landar in och mjukar upp. Du lyckas bända upp härvan av gegga som ligger hårt och spänt i magen, du blåser mjukt och låter min andning ta plats. Kroppens celler börjar cirkulera och kärleken sprider sig varsamt.  

Än litar jag inte fullt ut på att din värme och dina strålar ämnar att stanna kvar men jag tänker inte rädas skuggan och nattens mörker, dess kyla och obehagliga tankar.  Nej, det trotsiga & bångstyriga barnet inom mig har vaknat. Den snabba gasellen som inte räds hinder eller motgång likt hon som är flink på att hitta nya vägar och tankar är vaken. Tillsammans, mina alla inneboende jag, andas vi djupt, mediterar, dricker varmt vatten, läser nya recept om antiinflammatorisk kost. Bakar glutenfritt bröd, försöker tillverka kombucha och umgås med mamma. Tillsammans med alla mina jag ska jag möta morgondagen i ljus och låta den vinna stort.

Tack mamma🙏

Tack för att du är den som gett mig mitt liv, som burit mig och väckt min själ. Du som ger mig ljus & styrka i oändlighet. Som jag älskar dig❤️❤️❤️

 

 

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: