Så nalkas rättegång.

Det närmar sig ett mörker.

En tuff tid att bearbeta hur allt faktiskt gått till. Något som kanske får mig att landa i vad olyckan faktiskt innebär. För vår familj är det så uppenbart och skört, hela tråden kring Gunnar, vår kokong av glädje och sorg som vi vaggar oss fram med. Hur det är för alla andra familjer med barn av djupaste trauma och sorg har kanske inte riktigt nått mig än och jag tror den här månaden kunna få en djupare insikt i det.

Just nu önskar jag jag kan hjälpa dem alla som var med vid olyckan, omfamna dem som vore de alla mina Gunnar och helst av allt önskar jag att ingenting av allt någonsin hänt.

För Gunnar, för fortsatt glädje och resor där ungdomar får utvecklas, för de som hamnar i sorg som behöver nät av kärlek och förståelse, för Karl och för mig själv ska jag fortsätta prata, finnas och skapa ett nytt ljus som får oss att gå framåt.

Här är dagens reportage om olyckan i GT/Expressen

 

 

 

 

5 thoughts on “Så nalkas rättegång.

Add yours

  1. My darling Jenny,

    I so admire your strength. This, this horrible fate you have to live with is sometimes too painful to contemplate. Remember as always, you have your warriors with you and your family. 💕

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: