En tonåring. Men inte vilken som helst

 

Stina, Stina du underbara Stina.

För mig är denna tjej en stark koppling till Gunnar.  En fin, vacker, stark kämpe som funnits i Gunnars närhet och som nu på något sätt får mig att känna honom mer närvarande. Som lever han vidare genom en del av Stina.

Jag retade honom om och om igen för deras kärlek😉  som jag mycket väl visste var vänskap och Gunnar blev alltid både lite förlägen som tyckte jag var löjlig men skrattade alltid lite underfundigt. Ja, det var mysigt att reta honom om det❤️

Att cykla varje dag tillsammans till skolan, att hänga ihop i baskethallen och sitta sekretariat gör något med relationen. Deras band är starkt och här berättar Stina hur det är i sitt nya liv med & utan Gunnar.

Fina, fina Stina❤️ #vinnarskalle

SR P4 Sjuehärad med Stina