Jag skulle kunna prata hela dagen.

Imorse var det min tur att stiga in i radions värld med frågeställningar och tankar om varför jag nu är där jag är.

Det blir tuffa dagar framöver med rättegång men jag ska försöka ta med mig Gunnar som stöttepelare och pepp. Jag ska vara med och göra det jag kan för hans, Hugo & Evelinas skull men också för alla barn och vuxna som var med i denna tragedi.

Vi  går ju här. Steg för steg. Andetag för andetag. Då ska vi göra det bästa av det och låta våra älskade vara en del hur brant det än är till toppen.

🙏❤️

Radio P4 Sjuhärad

 

 

2 thoughts on “Jag skulle kunna prata hela dagen.

Add yours

 1. Tack Jenny!
  Mycket fin intervjuv!
  Jag önskar dig, och alla drabbade, allt gott med kraft, värme och kärlek och deltar med mitt hjärta i rättegången om än på håll. Bilden av Gunnar som du beskrev fick mig att le stort, vilken kille! 💝
  Goda hälsningar Titti ( hundträff i Vita bergsparken)

  1. Så härligt att du hör av dig Titti! Tack, tack, tack🙏 det värmer gott.
   Vi kan väl höras vidare på messenger om allt det vi pratade om när vi sågs sist?
   Kram

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: