Nu gör vi mål

Idag vill jag tacka.

Tacka för att jag klarade av dagen igår. Tacka för allt stöd jag fick både i rådhuset av alla er som var där och tack till alla ni som via bloggen, telefonsamtal, sms och mail har skickat pepp med styrka, kärlek och energi. Det är en fantastisk omfamning som ger känslan att jag inte är ensam. Att ni är många som hjälper och bär mig. Alldeles galet härligt men samtidigt så sjukt att det är dessa omständigheter.

Av denna styrka och energi kommer jag försöka dela med mig och hoppas kunna vara något stöd till alla ungdomar & lärare som var med på bussen. Ni är grymma som orkar. Ni finns hos mig varje dag. För er och för Gunnar, Evelina & Hugo ska jag fortsätta rusta upp, ta emot energi och vara stark så vi tillsammans gör något bra. Nu ska vi ut och göra mål.

#allforone

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: