Din mardröm. Min sanning

Helvete, jävla skit

Idag slår mig smärtan hårt i magen, den kryper längs hela ryggen och sorgen tar mig i sin järngryta av eld. Du ska ju vara här. Inte utbytt eller borta. HÄR.

Här under rättegången börjar jag förstå det ohyggliga. Börjar se din späda kropp & stora hjärta blir krossat. Tänker på din ohyggliga rädsla, din panik & ångest du måst kännt. Din vetskap om allt det oönskade som skulle komma under stunden mot marken. Din ensamhet och kyla du själv behövde möta. Du vet jag visste, du vet jag var där om än fjärran. Vi pratar än men du är mig som en vålnad som ett annat liv. Ingenting hellre vill jag än att ha dig här. HÄR. Precis här.

3 thoughts on “Din mardröm. Min sanning

Add yours

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: