Efter Fem och så mycket mer.

Några timmar har gått och nu jag har sett klippet från min stund i ’Efter Fem’.

Samtalet och dess frågeställningar jag glömde i samma sekund micken stängdes av. Så här & nu i energin & flödet, så bortkopplad från allt annat. När jag kom till logen väntade mig tröttheten. Min kraft bad mig sätta mig ner, andas & hitta tillbaka. Månne hjälpte mötet & samtalet med Magnus Carlson något, vår kram och stund för fotning när jag ”tog mig” en omfamning med mänsklig värme, hans berättelse om låten som är deras mest populära som handlar om just närhet, jo det fyllde depåerna igen.

Nu har jag ikväll även fyllt på kärleks- & glädjedepåerna med min härligt spexiga & galet livfulla familj här i Stockholm. Som ’gudmormor’ har jag haft ynnesten att gosa med Charles & som gudmor fått uppvakta Greta som nybliven 30åring. Wow vilka lyckoruspoäng🎉🎉❤️🎉🎉

Imorgon väntar avslutningen på rättegången och till dess ska jag fylla på med sömn.

Här är klippet från dagens samtal med Tilde De Paula i Efter Fem/TV4

2 thoughts on “Efter Fem och så mycket mer.

Add yours

  1. Vilken härlig bild!
    Imponerad av den styrka och värme du visade i programmet. Även om Gunnar inte finns på jorden längre så är du fortfarande bästa mamman och står upp för hans minne.

    Ses snart ❤️

  2. Tack för att du hjälper mig att bli en bättre medmänniska 💕 ska verkligen ta med mig dina ord om att bemöta människor i sorg.

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: