Kiss and goodbye – a dopo

Ciao e salve!

Dagar går likt havets böljor. Som ebb & flod. Ena dagen surfar jag på vågen likt en primadonna och nästa kastas jag in i en tsunami av känslor som vore jag en inkapslad murvel. Det är dramatiskt och ja, det har blivit mitt liv, månne mitt öde. Nu är det dags att ta vara på energin oavsett den höga vågen eller den djupa tsunamin.

Måhända är det rättegången som hjälpt mig att våga släppa. Måhända är det att Karl blir vuxen med sina 20 år i år. Oavsett vad har jag insett att jag måste bryta med livet. Ge mig en chans till en andra halvlek. Tillsammans med Karl har jag resonerat om vad som kan vara ett bra alternativ, att det behövs en ny plattform står utan tvivel.

Likt vårlök, tussilago och vitsippor är jag på väg mot ljuset med skön surf på salta vågor. Jag har hyrt ut min lägenhet, flyttat alla mina tillhörigheter för förvaring, sagt upp jobbet och köpt enkel biljett till Italien för Vader & mig.

Kiss and goodbye och oj vad jag känner mig modig!

Det är inte ett enkelt beslut och inte heller med full kontroll, för vad framtiden skänker vet jag inte, men en italienska kurs här i San Remo är inbokad med start på måndag kl.9. Muhawaaa det blir spännande det här – håll tummarna🙏

I’ll keep you posted!!

5 thoughts on “Kiss and goodbye – a dopo

Add yours

  1. Du bara ÄR så häftig. Och gör säkert det som är nödvändigt. Stor beundran härifrån. Och varma kramar!!

  2. Tjena tjejen du är min ideal så skön med en sprudlande energi. Hör av dig när du är redo

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: