Andra halvlek börjar nu

I’ll keep you posted…

Ibland känns tid som en evighet och stundom vivlar den bara förbi. Som de sista veckorna med ett underbart Italien och nu hemma för att fira karls 20års dag & student.

Ljuset griper tag i mig som om guld kantar mina vägar och lyckans rus tar plats i min själ. Jag känner mig oövervinnerlig med en underbar tro om framtidens ljus. Som hjärtat knyter förbund i den lund där de härliga dagarna gror. Som är min tid äntligen nu.

Jag låter stoltheten över Karl svämma över och kan inte förstå att han plötsligt är vuxen. Denna lilla ljuvligt leende, alltid så generösa, eftertänksamma, mjuka och glada lilla fotbollskille, han som för inte så länge sedan lekte med bilar, samlade kort på fotbollsidoler & ritade fotbollsemblem har tagit ett steg till en ny plattform. En nyfiken analytiker som med en kreativ ådra vågar ta plats och visa en oerhört stor dimension av skaparkraft. En väldigt stilig ung man dessutom som utöver redan nämnda egenskaper besitter ett oerhört varmt & vackert hjärta.

Min plattform börjar långsamt sätta sig och visst är Italien fantastiskt, kanske blir det min boplats men just nu är jag helst av allt nära Karl. Jag provar mig fram i ett Göteborg som bas, utan livremmar flyger jag ut som en fågelunge ur sitt bo. Fast besluten att nu är andra halvlek, nu är min tid kommen fylld med styrka. Jag har en stark tro att både Karl & Gunnar ger mig sitt stöd och jag vågar stanna i det. Det är häftigt.

 

 

One thought on “Andra halvlek börjar nu

Add yours

  1. Jenny, du är du och så häftig i det. Jag önskar dig allt gott, all kärlek, all sinnesro!

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: