OMG! & Yes!

Lugnet mitt i kaoset är en fantastisk känsla. När allt svajar och själen ändå omfamnar mig med att allt blir bra känner jag någon typ av frid. Det låter högtravande, ordet frid, men det är just det jag känner.

Jag är tillbaka i föreläsardräkten och satte mig opp i sadeln för en skritt i söndags. Hela lördagen var jag nervös och hade svårt att fokusera, behövde träna på vad jag faktiskt vill få sagt men kände mig långt ifrån redo att ens närma mig ”stallet”.

Under promenaden mot stallbacken på söndagen var det som att kläderna föll på plats och stövlarna blev mjuka – och väl inne i föreläsningssalen vågade jag mig på en galopp. Det blev synkront mig och hästen emellan. Jag såg den vackra ängen av ögon och vajande själar likt högt sommargräs och blomster. Min andhämtning blev lugn och vinden mjuk vartefter stigen bar mig.

Jag blev djupt berörd över all positiv respons jag fick på plats, att höra och förstå att min ritt kan göra skillnad i andras liv. Att min röst kan skänka lugn, att mitt skratt kan ge inspiration och att sättet jag tyglar & sporrar min häst kan ge insikter & kunskap.

Holy Moses & kick ass.                                                 Jag tar den, Ja, nu har jag den! Stafettpinnen för en tour fylld av liv & livskunskap som kan ge tröst, stöd & styrka. Som likt en OS fackla brinner av energi, glädje och kärlek till att leda sig själv framåt på den stig som ger inre utveckling.

OMG! & Yes 🙏

 

 

 

 

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: