En namnsdag som namnsdag, eller?

Vi firade ju inte din namnsdag med buller & bång men jag önskar jag kunde fira dig nu med en gourmetmiddag, tillsammans med vänner & sjunga ”med en enkel tulpan”.. Så där tokhärligt med hattar, musik & porlande skratt, som bara vi i vår familj får till..

Jag längtar sjukt mycket efter dig även om sorgen faktiskt börjar ändra karaktär och din unga ålder till trots är det DU Gunnar som får mig att lära mig så mycket nytt😵👍 så många verktyg jag behövt hitta och jobba med för att klara av att du inte är här, så många insikter om livets långt djupare meningsfullhet trots att det är så sjukt bedrövligt.

Oh! Ja, jag längtar överjävligt efter dig.

 

Men någonstans tror jag det är du som väckt mina känslor & tankar om mitt Kapitel 2. Att du precis som i videon här visar mig att allt går även om det är skakigt. Att det är du som hjälper mig att komma upp, att träna & att ta mig framåt även när mitt liv är ryckigt & slitsamt. Ja, jag tror du har skickat en välsignelse till både Karl & mig så vi får nya krafter.

Baby, jag älskar dig ofantligt, oändligt & så enormt mycket så på din namnsdag vill hylla dig med att jag bestämt mig att jag ska leva fullt ut, ja jag ska leva min dröm.

Och, du ler nog när jag säger att jag har kommit på en ny idé… Fast jag tror du vet det redan?

.

.

.

 

3 thoughts on “En namnsdag som namnsdag, eller?

Add yours

  1. Tänker på dig Jenny❤️Tänker och känner med dig och Carl med värme å kärlek. Love you. Maggie❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Skickat från min iPhone

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: