En framtida världsstjärna

Jag samlar lyckoruspoäng

På olika sätt kommer de till mig de härliga upplevelserna som gör mina dagar lättare & varmare. 2020 är ett år jag bestämt mig för ska fyllas av nya impulser. Musik & konst, träning & hälsa är områden jag vill botanisera mer i.
Jag har ynnesten att ha blivit invald i ett slutet kammarmusiksällskap här i Göteborg & igår hade jag en fantastisk kväll med det lillla intima sällskapet. Jag har min svågers mor Ebba att tacka som bjuder mig in i sitt liv fyllt av musik och här är smakprov på en ung musiker helt i min smak.

Cellisten ANTONIO HALLONGREN, som redan haft otroliga framgångar. Han har tagit sin Master of Music vid legendariska Juilliard School, vunnit många internationella tävlingar och priser och varit solist och spelat kammarmusik i Carnegie Hall och Lincoln Center.
THE EPOCH TIMES i New York skrev: ”Cellospel på allra högsta nivå med till synes gränslösa resurser.”

Wow, jag har träffat denna framtida världsstjärna!

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: