Som en födelsedagspresent till dig

Som fjärilar dansar över ängen när solens strålar lätt berör deras vingar känner jag att du är nära nu. Som stryker du mig över kinden och uppmanar mig att fortsätta njuta av mitt kapitel 2, som viskar du att du är med mig om än inte lika synlig. När jag stod på första perrongen Gunnar var det långt lättare att säga att jag hoppat in i kapitel 2 än att faktiskt känna att det var sant men oj vad mycket härligt jag har varit med om det här sista året. När jag väl hängav mig det nya livet där tacksamheten och storheten de små tingen ger mig har jag nu ankommit nästa perrong i kapitlet med känslan av att både Karl & du stöttar mig på vägen. Oavsett hur lång tid jag tar på mig eller hur jag tar mig fram finns ni där. Dagar när det gör för ont omfamnar ni mig ömt, låter mig gråta och vara sårbar och viskar försiktigt, det går bra mamma, det blir bra. Ni fantastiska två❤️❤️❤️

Kommer du ihåg när jag byggde tv studion i Kinnasand? När jag präntade in i dig & Karl att man måste våga leva sin dröm? Att inga hinder är för stora så länge man själv tror på dem och jag var övertygad om att min tv produktion med Wulf & co ”Lev din dröm” skulle bli realitet på marksänd tv. Det var länge sen nu och lika länge sedan jag hade den känslan i kroppen men nu Gunnar, nu spirar den igen!

Jag önskar du är här. Jag önskar vi kan fira & hylla dig på det allra finaste sättet på din 18-årsdag imorgon. Den bästa present jag kan ge dig härifrån är att även om jag inte vet exakt vad mitt nästa steg blir så känner jag i hela kroppen att nu är jag på väg. Imorgon smäller vi champagnen!!! Och oj vad vi ska skåla, sjunga & hurra!!!🎉🍾🎂

I Love you my little kingstar❤️❤️❤️

4 thoughts on “Som en födelsedagspresent till dig

Add yours

  1. Tänker på dig med värme och stora famnen till Karl och Dig mamman ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😎

  2. Så vackert skrivet och så mycket moderskärlek du ger, någon bättre present
    på 18-årsdagen går inte att ge. Gunnar tar den säkert till sitt hjärta och gläder
    sig över sin mammas positiva syn på framtiden.
    Göran

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: