Om ingen nyper mig i rumpan…

Vissa dagar är bara makalösa. Det finns ingen riktig förklaring men man känner ett pirr i magen, en liten stickande känsla av magi. Som doft av rosenvatten, som ljudet av björkens späda blad när vinden pustar och som smaken av solvarma, mogna jordgubbar.

Ja, idag du ljuva onsdag.. – nja du kanske inte var riktigt så romantisk men gott och väl filmisk för du bjöd mig på solsken. Jag var tvungen att fota solen när jag var påväg till jobbet i Falkenberg, men hur galet är inte det???Att fotografera solen😮 Men här är bildbeviset på hur en makalös dag, jag tror den första i december där solen visat sig, kan börja!

Startsträckan är klar och nu kan vad som helst hända, inget kan slå ner mig efter check & bock på dessa lyckoruspoäng!

Klockan närmar sig tolv och äntligen vill stege no.2 samarbeta (eftersom no.1 strejkar). Stegen ska vara mig behjälplig att hänga upp en 20-armad julslinga i taket – vilken i sin tur inte vill nysta upp sig utan är tätt ihopflätad som vore det en kärleksakt mellan 100 slingor. Puuuh! Efter ha jobbat med armarna ovanför huvudet i dryga timmarna för att reda ut & fästa hela kalaset i taket OCH när elen inte fungerar vid inkopplingen, ja då vet jag inte om solens sken verkligen gav mig den där boosten ändå….

MEN icke förty! Vader, min companion in crime, han hade hittat ett nytt uppdrag!Nämligen att råna Coop. Jag vet inte hur mycket han hann roffa åt sig innan han blev haffad men en timme i arresten och jag kunde lösa ut honom..

Ja, plötsligt känns nypet i rumpan lite överflödigt ändå..

Eftermiddagen förärade mig med ett telefonsamtal till Herr Mörner, som jag helt odramatiskt frågade ”vad gör du?” som vore vi de bästa vänner trots jag aldrig tidigare talat med karln. Detta följdes senare av ett möte med två helt galna tjejer som sögs rakt in i mitt hjärta då vi fnittrade, gapskrattade & bollade idéer trots att detta var vårt första möte.

Något senare tror jag att grannarna på Nygatan i Falkenberg möjligtvis kan ha fått ett & annat skratt & ev några obskyra vyer av mig slitandes i ”skyltfönstret mitt emot” med provdockorna som inte ville ligga.. Hur jag än drog & slet var det tvärstopp. Jag lirkade, talade ömt, blev het, skrattade mjukt, visade mig underlägsen, fick blodet att pumpa och till slut förbannad. Men nej, inte under några omständigheter fick jag byta outfit till skyltningen och mitt tålamod sattes på prov.

Nåväl, tomtens julhörna med belysningen blev ju bra och som den enträgna vinnarskalle jag är, så vann jag självklart kampen med ligget.. inte behöver jag väl nämna att coolaste outfit nu finns att beskåda i ett skyltfönster😉😉💃

Tack du makalösa Onsdag🙏😂❤️

.

.

.

.

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: