Leta för att hitta

Det är så många uttryck jag vill göra hörda i all min längtan till dig Gunnar. Jag vill prova dem alla för att få ha din själ hos mig om så bara en liten, liten stund.

Det har regnat kristallklara droppar de sista dagarna, stora, vackra och fyllda har de rullat ner från himlen som vore det mina egna tårar för att jag inte kan krama dig, se dig, höra din underbara röst eller ha dig nära.

Jag skriver inte så ofta till dig längre och vi har inte delat ut något ”Gunnarpris” från din fond 2020 och det tynger mig. Jag vill så gärna fortsätta se ungdomarnas glädje när de tar emot ditt pris i baskethallen, på fotbollsplan och vid golfklubben. Se deras stolthet att få ta emot ditt hedersamma pris som utmärker dem till en målmedveten spelare med energi och som ser till lagets bästa. Se deras vördnad att få ta stafettpinnen av att vara en riktigt schysst lagkompis och nyfiken ”Gunnar”. 

 På samma sätt vill jag fortsätta vara andras stöd i sorg genom att skriva här men någonstans har jag tappat bort det. Tappat uttrycket i skrift och inte hittat rätta tråden eller rätta glöden. Jag har inte känt att jag räcker till med engagemang eller inspiration men idag har jag poddat med Victoria och berättat om min saknad till dig, hur ofantligt stor den är och hur liten, bräcklig och skör jag varit under denna fullmåne och någonstans under vårt samtal förstod jag. Förstod jag att jag måste leta, om jag så ska åka jorden runt, ska jag leta för att hitta uttrycket till dig och inte kan jag sluta!

Nej, jag ska fortsätta prata MED dig och OM dig. Jag ska fortsätta samla in pengar till din fond och dela ut Gunnarpriset till andra ungdomar och ja! jag ska inspirera andra till att hitta en djupare mening och glädje trots mångas sorg och kanske djupaste smärta. 

För dig min älskling, min vackra, underbara Gunnar! För dig Gunnar, för din framtid, för Karls skull och hans läkning, för min själ och för alla som behöver kärlek & inspiration ska jag fortsätta!

.

.

.

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: