Vilken kraft – Du/ni har skapat det här!

Wow & åååh🙏

Tacksamhet och glädje fyller hela mig. Det är så många som hört av sig till mig efter min podd om sorgen & mörkret, det känns så starkt att det är så många som visar omtanke, empati & delar egna erfarenheter. Det uppskattar jag väldigt mycket.

Jag blev förvånad över alla ni som bett att få prata med mig om era egna problemställningar i livet och som vill veta hur jag tar mig vidare till lyckoruspoäng & glädje. Mot bakgrund av det bestämde jag mig i veckan för att starta en livscoach mottagning online!

8W kommer framöver vara plattformen för mina tjänster som Livscoach. Någon jag själv önskar jag hade kunnat hitta när mina dagar varit tunga. Någon som kunde peppat mig som en personlig tränare eller som bara kunde lyssnat när jag velat prata av mig…

Gunnars lagnummer i Marbo Basket var 8. Liggande är samma figur betydelsen för oändligheten. W som Wulf och tillsammans är det en hyllning till Gunnar

Wohoo, välkommen & oj vad häftigt att NI har skapat den här plattformen med era önskemål. Det känns magiskt och kan jag hjälpa en person att komma vidare är det helt fantastiskt❤️🙏❤️

Lämna ett svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: