Föreläsning

OMG!
När det värsta som kan hända händer

Oavsett om jag håller en föreläsning eller workshop är min ambition att sudda bort vårt tabu kring sorg. Jag vill öka förståelsen och lätta upp samtalet kring det, beröra och skaka om tankar kring vad som är viktigt i livet, hur vi bemöter & hanterar varandra.

Jag förmedlar både tårar, som skratt och ingjuter hopp.
Vi drabbas alla av sorg någon eller kanske fler gånger under livet men hur gör man när det händer någon annan?
Vad säger man eller vad säger man inte och är det okej att höra av sig eller ska man hellre vara lite försiktig? Hur kan vi som team skapa en bra atmosfär när det ligger ett ”ruttet äpple av sorg” mitt i?

Energi boost, tankeställare, krishantering och allt mellan himmel & jord..

Jag tar upp alldagliga frågor och försöker avdramatisera sorgen, berättar om mina egna upplevda tillfällen av både bra och dåligt bemötande, jag berättar och delar med mig om min resa genom sorgen att förlora min son, hur det påverkar mig i min vardag och hur jag är på väg in i ett nytt liv. Ett liv som jag själv aldrig hade kunnat regissera för två år sedan.

Vår stund tillsammans kommer ge deltagarna perspektiv på tillvaron och kanske kan problemen på jobbet och gnället vid kaffemaskinen bli mindre och färre bara genom att tillsammans lyssna på min resa och process tillsammans med kollegor. Det skapar en känsla av samhörighet och intimitet när vi även vågar dela med oss av lite av våra egna ryggsäckar vilket vi enkelt och odramatiskt gör i min work shop ” Death Café”.

 

OMG! Vissa kallar det civilkurage, jag talar om det som Omtanke, Medmänsklighet & Generositet när vi vågar närma oss varandra och kan finnas som stöd.Säg hej och hallå om det är intressant att jag hjälper er & ert team!
Utifrån ert behov skräddarsyr jag en föreläsning eller workshop eller kanske båda.

Vad jag kostar? – ÄH, det kommer vi överens om!

Ciao, hils & kram,
// Jenny
mobil: 0708-889903

 

 

 

 

Annonser